måndag 7 april 2008

Dålig granne?

Idag satt jag och Kelly och tittade på teve, när vi hörde att det small till i trappuppgången. Vi sprang och tittade ut genom titthålet, och där låg vår granne, en snäll gammal gubbe, som hade ramlat. Han fru var där och frågade hur det hade gått. Jag var SÅ nära att öppna dörren och fråga själv, men jag gjorde inte det...! Jag menar... Vad för sorts granne är man om man inte öppnar och ser så att allt gick bra...? Men jag antar att jag var rädd att han skulle känna sig ännu dummare om jag öppnade. Och jag såg ju trots allt att han överlevde. Ja... Jag får väl fråga honom nästa gång jag träffar honom då. Så gör vi.

Idag var min kära sambo på innebandycup med handikappslaget han hjälper till i. Det hade tydligen gått rätt bra. Kul för dom. :-) Så jag och Kelly roade oss med att gå hem till mamsen och papsen en sväng. Eller ja... Pappa i alla fall. Mamma har ju inte direkt tid för oss nuförtiden. Antingen är det skolan, hennes syster eller nåt annat viktigt. Lite tråkigt när man kommer på besök att hon inte ens kan ta sig tid att prata och umgås lite... Men. Okej... Det går väl över.

Uscha. Kelly börjar bli förkyld. Typiskt att hon jämt ska bli smittad när Martin är förkyld. 4:e gången hon åker på en dunderförkylning i så fall. Det är så jobbigt när hon är så täppt att hon knappt kan äta. Men näsdropparna hjälper ju som tur är. :-)

Nä. Hon vill inte sova, så jag får väl ta hand om min lilla tjej. :-D
Puss & Hej!

Inga kommentarer: