lördag 19 april 2008

Dopsamtal.

Idag har prästen som ska hålla i Kellys dop varit här. Mattias Rosenquist. Han är ju verkligen trevlig, så det kommer nog bli jättebra. Okej, som sagt, det är ju lika fint med ett namnkalas (som Efva sa), men om hon vill konfirmeras när hon blir tillräckligt gammal för det, så är det ju bara bra om hon är döpt. Det lär ju vara mycket pinsammare att döpas som 14-åring. :-S

Det är jättefint väder idag, så vi ska ta en promenix snart tänkte vi. Kanske gå förbi Lilla Bageriet och beställa tårtor om dom har öppet. Hm... Ja.
Så ska mamma komma förbi med dopklänningen och sandpapper. (ja, det lät väl lite förvirrande kanske...) Jag tänkte börja putsa på vår fula byrå som vi köpte på Hjulet igår. Tänkte göra den riktigt IKEA-fin. :-D Rosa och röd ska den bli. Fiiint!

Kelly smaskade i sig lite banangröt idag också. Den tycker hon faktiskt ganska bra om. Äntligen något hon sväljer i alla fall. :-P

Nopp. Måste väl hjälpa sambon med rakningen (av huvudet). Kommer tebax när jag har något mer eller mindre intressant att prata om.
Möbleringen blev förresten jättebra! :-D
Ciao!

Inga kommentarer: