måndag 14 april 2008

Galen...

Kelly har fått ett riktigt stormigt humör (precis som sin mamma...). Visst är det bar att hon vet vad hon vill, men att vråla och skrika så det slår lock för öronen är väl kanske inte lika kul...
Vi var i Oskarshamn med Jennie och Theo idag. Och det gick ju bra tills vi skulle åka hem. Då var vi väl lite för slöa att åka iväg så det blev ett jäkla liv där i baksätet... Och minst lika högljutt skulle det bli när vi kom hem. Hon panikskrek som en galning, och så stod jag till slut där i köket med tårarna sprutandes och visste varken ut eller in... Uscha! Men det hela lugnade ner sig efter en flaska mat och lite sömn. :-)


Vi fick låna en Bumbo-stol av Jennie också. Jättebra faktiskt. Och Kelly var ju alldeles underbar när hon satt i den. Kärlek!

Var och dansade ikväll som varje måndag. Planerade lite inför uppvisningen på Bluesen. Ska bli grymt kul! Hoppas jag... :-P

Nä. Sängen nästa. Det är en dag i morgon också. Städning och sim står på schemat, så det kan behövas lite skönhetssömn innan dess. :-)
Godnatt gott folk!

1 kommentar:

DeadUntilDark sa...

Kelly låter precis som Devin ;) Men det går bättre och bättre. Förut tyckte jag att det var jättejobbigt att ha med honom ut bland folk, för jag blir så stressad när han sätter igång och skriker. Han märker väl av att man blir stressad och då blir det säkert bara värre. Men jag är helt övertygad om att det inte är nån annan som bryr sig när dom blir sådär. Det är nog mer man själv som tycker att det är frustrerande :)