torsdag 17 april 2008

Ont.

Idag har jag TRÄNINGSVÄRK! Simmade igår. 50 minuter som gången innan. Jag är duktig. :-D Siktar på en timmes simmande men jag har inte orkat så långt än. Det kommer väl. :-)

Uscha. Jag har verkligen jobbigt med Kelly nu om dagarna. Hon har sin perioder då hon är jättenöjd och underbar, men den största delen av dagen är hon olidlig. Bara en massa gnäll, och inget man gör är bra. Jo, om man ger henne en flaska mat. Det är det enda botemedlet... Och sen slocknar hon. Jag vill tro att hon är inne i en växtperiod. Då kan de ju bli lite tröttare än vanligt har jag hört... Hoppas verkligen det tar slut snart. Man är ju helt slut framåt kvällen. Men, hellre jobbigt om dagarna och att man får sova om nätterna än tvärtom. För nätterna är jättebra. 10 minuters tankning per natt ungefär, sen får jag somna om. :-D
Kan ju vara en tand på g också... Men brukar de bli så pass jobbiga då? Hm...

Var i församlingshemmet idag. På babyrytmik. Jag har inte varit där nån gång innan, men det var faktiskt riktigt trevligt. Och så får man ju träffa lite andra mammor också. Trevligt trevligt... :-)
Nej, nu ska jag steka färdigt mina pannkakor, och passa på att äta medan lilltjejen sover.
See ya!

Inga kommentarer: