torsdag 24 april 2008

Smörgåstårta.

Idag har jag ägnat mig åt att baka en smörgåstårta till min svärmors 50-årsdag i morgon. Hoppas på att den blev lyckad, trots att jag tyckte räkorna var på gränsen till illaluktande. Inte ens katterna ville ha dom, men de smakade väl ganska bra tyckte jag... Fast jag är väl inte så bra på sånt där. Igår lagade jag köttfärssås av sur köttfärs. (Nej, den var inte från ICA...) Uscha...

Solen har jobbat stenhårt den här veckan. Underbart väder alltså, men till helgen skulle det tydligen bli kallare. Typiskt lagom till dopet. Och jag som hade hoppats på att kanske kunna sitta ute i solen.
På tal om dopet så har jag beställt tårtorna nu. Vita prinsesstårtor med rosa prinsesskronor till vår lilla prinsessa. Kan det bli bättre? :-D Ska handla och baka smörgåstårtorna på fredag, plus att vi måste hämta doppresenten. Dessutom är det krångel för Martin att få ledigt på lördag. Hallå! Det är dop... Jävla arbetsgivare han har alltså...

Jag tänkte ta en promenad med Kelly, men hon somnade, och jag hade precis duschat. Så nu skiter jag i det. Jag kan ju lika gärna sitta lite på balkongen. Ibland är det perfekt med eftermiddagssol. :-)

Har bestämt mig för att tatuera mig igen. Nästa månad. Lagom så att man kan bada när den säsongen sätter igång. :-) Två kinesiska tecken till under det jag har i nacken hade jag tänkt mig. Ska bli snyggt!
Ja. Precis så är det.
Bye bye!

Inga kommentarer: