torsdag 1 maj 2008

Trädgårdsfreak...

... Ja, en sån kommer jag nog bli om jag skaffar mig en trädgård nån gång. Det är ju så kul att hålla på med blommor! Har vart ute på balkongen nu när Kelly sover, och sått tomatbuskar och planterat om mina små växter. :) Ska plantera lite blommor i blomlådorna snart med. Fast det får nog bli när mer pengar har dykt ner i plånkan. Den är lite lagom tom nu, så man får snåla... :S

Martin är iväg på träning så jag sitter här ensam. Skönt ändå. Laddar ner en massa bra musik och bara tar det lugnt... Fast nu låter det lite som att bruttan är vaken... Hm.. Får väl gå och kolla.......... Nä, hon sover som en liten gris. :P Har pysslat om lite i hennes säng så nu är det väl mysigare att ligga där och sova hoppas jag. :)

På tal om musik känner man sig lite som en wannabe. Hm... Nä, kanske inte rätt jämförelse... Men jag är en sån fruktansvärd allätare. Lyssnar mest på R'n'B och sånt, men hårdrock är faktiskt bra. Och det får man väl tycka fastän man är en soft-listener? :P Eller ja. Inte sån där sjuk rock där de bara skriker och gapar så man inte hör ett skit. Men bra rock är bra. Där man hör nån melodi... :)

Nä. Nu ska jag gå in på bdb och lägga ut nån bild kanske? :P
Hej hej!

Inga kommentarer: