tisdag 13 maj 2008

Kärleken.

Vart tog den där härliga nykärkänslan vägen? Hålla handen jämt när man är ute och går, pussas och kramas hela tiden. Flera gånger om dagen påpeka hur mycket man älskar varann. Ibland saknar jag den...
Men efter flera år tillsammans blir man mycket mer bekväm med varandra. Man behöver inte spela någon annan för att få sin pojk/flickvän att tycka om en. Man kan vara sig själv. Och det är ju tur! :) Jag älskar Martin precis lika mycket som i början, om inte mer, men nu har vi inte lika mycket tid för varandra som innan Kelly kom.
Det blir ju så, men nu har vi en helt annan relation. En bättre, tycker jag. Vem vet, när Kelly blir större kanske man får värsta nytändningen. ;D

Idag ska vi hem till tant Linda en sväng, och vid två kommer mamma och då blir det tid för storhandling inför veckan. Har kopierat Devins mammas sätt att skriva matsedel för hela veckan, och handla mycket på en och samma gång. Skitbra ju! :)

Vackert väder, egentligen skulle man ligga lite i solen, men i luften är det inte lika varmt som man tror. *brr* Det får bli brun-utan-sol istället. Haha! :)
Nu ska jag ge Kelly lite mat.
Ciao!

1 kommentar:

DeadUntilDark sa...

Visst är det smidigt att veckohandla! Nu har vi varit lite dåliga på det ett tag, och man märker ju direkt att det går åt mer pengar nu när man handlar i princip varje dag..