fredag 6 juni 2008

Nationaldagen.

Ja, idag firar vi ju Sverige. Okej, jag är väl inget nationaldagsfreak, men det kan väl vara ganska trevligt. Synd bara att det är så förknippat med nazismen och sånt skit... Men alla länder firar faktiskt nationaldag, så vad skulle det vara för fel på att vi svenskar firar vårt land också? :O

Kelly är självklart gul och blå (till klädseln alltså), och vädret kan inte bli bättre! Jag ska snart bege mig till Långemåla och hämta min man. Han är på nån pingisträning och skulle inte kommit hem förrän halv fyra om inte mamma Cecilia kom till undsättning och hämtade upp honom. :) Vi ska ju till Hembygdsgården vid halv tre, så det är ju bra om han är hemma tills dess, tyckte jag.

Kelly har blivit helt annorlunda sedan hon var sjuk. Det är som min mamma säger, barn blir mer och mer annorlunda för varje gång de är sjuka. Lugnare på något sätt. Martin sa det igår, att hon är ju faktiskt snart ett helt halvår gammal! Shit alltså... Nu är ju alltså det jobbigaste över. Första halvåret. :) Nu kan man det här med att vara förälder, och saker och ting flyter på bättre... Tack och lov!

Hon rullar ju runt som en dåre nu, mage till rygg, mage till rygg osv. Men åla kan hon inte än. Jag försöker lära henne, men hon kommer bara bakåt. :P Jaja, bättre det än inget alls. :)

Igår var vi på fotboll i Fågelfors. Jag är väl inte sådär jättemycket för att titta på fotbollen, men när det är fint väder och folk att titta på så är jag inte så svår. :P Och Kelly var ju givetvis med, så vi låg och myste lite på en filt i värmen. Synd bara att det skulle vara så satans med knott... Uscha! En trevlig utflykt fick vi i alla fall. :)

Skit alltså... Nu ringde Martin och sa att jag inte behövde åka och hämta honom... Jag som hade sett fram emot att komma iväg lite... Sitter ju jämt här hemma och glor ensam med Kelly... Blir så trött... Kunde han inte kläckt ur sig det tidigare kan man undra... :(
Ska väl sitta här och glo lite till då så får vi väl gå ut en sväng när han kommer hem.
BYE!

Inga kommentarer: