måndag 16 juni 2008

Om en liten vecka.

På fredag är det midsommarafton redan! Det är sjukt vad tiden går egentligen. Tycker inte det var längesen man gick in i år 2008.
Och nästa vecka är hon ett halvår redan, min lilla prinsessa. <3

Vi följde med mamma in till Kalmar idag för att köpa presenter till min syster som fyller 19 på onsdag. Grattis till henne! :) Man var ju inte alltför taggad att åka in till stan igen efter en lång shoppingdag bara några dagar sedan, men vad gör man inte? :) Vi hade ju ändå inget bättre för oss...

I morgon blir det att åka hem till Annika och Belinda för en trevlig fika med mammor, döttrar och dotterdöttrar. :) Dvs, min mamma ska också med. :) Ska bli jättetrevligt.
Och Belinda, vi ska allt hitta på något till den 5:e. Det kommer bli jättelyckat! ;)

Jag började med välling till lilltjejen igår. Försiktigt i och för sig, men jag började. Hon gillade det verkligen, och smällde i sig hela 200 ml! Det går framåt. För inte så länge sedan åt hon ju bara 100 ml åt gången, men nu får hon åtminstone i sig 150-170 ml per måltid. Proud mama. :D Sjukt att man kan bli så stolt över så små saker, men det är nog något bara mammor förstår. :)

Hoppas verkligen på en lugn och skön natt med mycket sömn. Är så trött nu.
Godnatt!

1 kommentar:

Fanny sa...

Haha , Det är nog bara vi mammor som blir så stolta för småsaker . Fast för oss är det ju inte så små egentligen , allt kretsar ju runt den lilla hela dagarna . PRECIS ALLT ;) :P .