fredag 4 juli 2008

Inget stoppar oss nu.

Ja, dansband är faktiskt riktigt skön musik. Ibland. När man är på rätt humör. :P

I morgon är det dagen D. Hoppas på en kul dag/kväll. Stackars Belinda missar allt, eftersom hon blev tvungen att jobba. Jättesynd, men jag har lovat att dansa lite för henne också. :)

Idag har varit en skön dag. Första dagen på hela veckan som jag inte har träffat någon kompis. Inte att det är skönt, men det har varit en typisk hemmadag. Var ute och gick en sväng på köpingen med Kelly i det fina vädret. Till banken för att hämta ut pengar, till djuraffären för att hälsa på Jennie, till Konsum för att handla hårfärg och batterier till kameran (jag får inte glömma den i morgon!!) och så hem.
Har ägnat resten av dagen åt att städa lägenheten, plantera om mina stackars trångbodda tomatplantor, och lagat en massa god mat. Hasselbackspotatis, fjärilskotletter med kantarellost och en massa sköna bönor. Muma! :D

För övrigt tror jag nu inte att min kära Rocky är så död. Mormor påstår att hon har sett honom två kvällar i rad på sin tomt. Och hon bor ju alldeles här i området. Keep the hope up, fokes! :D

Kelly har precis somnat, så jag ska börja Operation Hårfärg. Måste ju vara snygg i håret tills i morgon. ;)
Uppdaterar mer på söndag eller nåt när jag kan skriva lite om hur morgondagen varit.
Godkväll! :)

1 kommentar:

DeadUntilDark sa...

Åh vilken tur jag har som läser din blogg hela tiden ;) Nu kom jag ju på att jag har en paket hårfärg som väntar på mig! Det hade jag glömt, tack Cecilia!
Vi ses imorgon :)