måndag 21 juli 2008

Stjärnan.

Idag blir det förhoppningsvis att åka in till O-hamn för att hälsa på Kellys gammelmorfar. De har ju inte träffat henne sen dopet för 3 månader sen. Vi pratade om det igår, men skulle avvakta och se hur vädret blev. Ser ju fint ut än så länge, men det kan ju slå om snabbt. :/

6:e dagen med viktväktarna, och det känns jättebra. Hoppas verkligen på att vikten går åt rätt håll. Det skulle ju vara lite jobbigt om man har ansträngt sig så, och lagt så mycket energi och planerande på något som inte funkar... Men, en månad ska jag ge det i alla fall.
Martin är en sån stöttepelare. Satt med en stor godisskål igår och bara svulstade... Jag fick nöja mig med äpple & ananas. Hehe, men det var gott det också. Och nyttigare om inte annat. :)

Kelly har fått jättemycket "nya" leksaker. Min kära syster var uppe på mammas & pappas vind och hämtade ner en massa fina leksaker från när vi var små. Så nu har hon grejer för ett bra tag framöver. :)

Nu kryper hon hellre än hon ålar sig fram. Jätteduktig är hon min lilla stjärna! :D

Nu ska jag försöka få tummen ur röven och plantera om mina stacars tomatplantor. Städning, matlagning och kattsandsbyte står också på schemat. Idag ska jag vara duktig. :)
Ciao!

Inga kommentarer: