lördag 9 augusti 2008

Grillning & jobb.

Idag har jag jobbat. Kändes verkligen som en semesterdag jämfört med att gå hemma med prinsessan. Men pojkarna kan ju inte förstå alls hur jobbigt det faktiskt är att vara mammaledig, ta alla skrikiga nätter, springa efter galna småskitar som kryper eller springer runt och river ner halva lägenheten/huset om man inte har stenkoll, att det är en riktig lyckträff om man har tid att sitta och äta utan gnäll och skrik osv. osv... Men, jag älskar att vara mammaledig på samma gång! Älskar att få se alla framsteg hon gör, busa och leka hela dagarna, lära henne allt det där viktiga. Ett riktigt hat-kärleksförhållande till moderskapet kan jag tycka. :)

För övrigt var det riktigt stressigt på jobbet. De låg efter en hel del när jag kom, och det fortsatte ända till stängning. Därför kom jag och Claudia inte iväg förrän 35 minuter efter att vi egentligen slutat. Det var sista dagen jag jobbade med henne idag. Nu slutar hon, ska snart åka tillbaka till Gävle. Synd faktiskt... Hon var riktigt kul att jobba med. :)

Efter jobbet åkte jag hem på racercykeln och fräschade upp mig innan vi gav oss iväg på en promenad hem till mamma för grillning. Åt fläskkarré med potatissallad, sallad, några färska räkor och baguette. MUMS! Men, jag hade såklart orkat trycka i mig mer än jag fick. Svider i hjärtat av allt man går miste om... Men, snart har jag klarat av en hel månad, så två till är en självklar utmaning. Än så länge har jag gått ner 4,5 kilo. Sakta men säkert... Jag vill tro att det är det som håller i längden. Att äta nyttigt och försöka leva på ett hälsosamt sätt. Eller... jag måste ju intala mig det för att orka med skiten. :P

När väl Korpen sätter igång med sina pass ska jag tvinga mig själv att försöka gå på åtminstone 2 pass i veckan. Aerobic och Step-up. Nån som är på? ;)

Nu ska jag smälla i mig lite lättglass med hallon. Tycker att jag kan förtjäna det. Och så är det ju så gott också! :D
Puss.

Inga kommentarer: