söndag 31 augusti 2008

Söndag igen.

Och i morgon börjar Martin jobba efter semestern. Lite blandade känslor där, men det ska ändå bli ganska skönt att få rutin på vardagen igen. Det är ju lite tråkigt också, eftersom alla börjar skolan/jobbar, och mamma har ju också börjat plugga igen. Så vi får sköta oss själva, jag och Kelly. :(

Gick och la mig vid halv elva igår kväll, så jag känner mig ganska pigg idag efter bara 2 korta vaknanden med matning inatt. Passade på att sova någon timme på förmiddagen också när Kelly väl somnade igen. Det har varit ganska skönt nu när hon varit sjuk, hon har varit så lugn och trött. :) Men nu är hon mycket piggare som tur är.

Idag blir det färdigmålning av byrån. Martin har tydligen spelledigt hela dagen för en gångs skull, så jag har dagen på mig att bli färdig.
Vi ska packa ner teven också, för Thorn kommer och hämtar den i morgon. Skönt att bli av med den utgiften! Det är ju trots allt över 400 kronor i månaden, och det blir i längden många tusenlappar per år. Har ju hyrt den i 2 år nu... Nu blir det gammaldags klumpteve ett tag framöver, men den är ju i alla fall gratis. :)
Nä, jag ska ta på mig ett par strumpor och ge mig ut på balkongen nu.
Ciao!

1 kommentar:

Nathalie sa...

Jag ska plugga webbprogrammering på distans. så jag kommer att plugga hemifrån. Isak är så snäll så jag tror inte det blir några problem.. men skulle det strula till sig så kan jag ju alltid se till att plugga när Mikael är hemma. Då har man alltid tid. :) Men jag skulle nog aldrig orka plugga som vanligt, sitta i skolbänken. usch! jag tycker hemsidor o sånt är superkul, det underlättar tror jag!