onsdag 27 augusti 2008

Snorunge.

Jag och Kelly skulle gå hem till mina kära päron en dag nu i veckan. Innan vi gick ringde mamma och meddelade att min bror var JÄTTEförkyld med en massa hosta och så. "Äh!" tänkte jag, och gick dit ändå i tron att Kelly skulle slippa undan, men icke! Idag har hon varit jättesnorig och hostat och haft sig. Stackars liten... Det är ju så jobbigt när de är förkylda! Det är väl 5:e gången hon är riktigt förkyld sen hon föddes tror jag. Men lite bra är det väl, hon bygger ju upp sitt immunförsvar i alla fall. :)

Vi var i Kalmar idag, med Linda. Åkte till Maxi & Giraffen för att handla lite mat och bara ha en trevlig eftermiddag. Mat fick jag med mig hem. Och ett och annat klädesplagg också. ;) WearIt är ju verkligen bra. Jättefina kläder, och så var det en massa till halva priset också. Tur för oss då att vi hittade lite att köpa. :)

Kelly var jätteduktig hela eftermiddagen, och gnällde bara lite när jag tog för lång tid på mig i provhytten. "Vänta du bara tills du blir 15, och ska ta flera timmar på dig inne i affärerna" tyckte jag då, men nej... Jag fick ge upp, och gå ut för att försöka söva henne istället. :P

På vägen till Blomstermåla för att skjutsa hem Linda, ringde min mamma. "När var det VIP-kvällen på Liten&Stor skulle börja?" Oops... Klockan var då halv sex, och vi skulle vara där vid sex. Kelly hade inte ätit på länge, hon var trött, jag var trött, vi hade en massa mat i bilen... Men vi hämtade upp mamma för att i alla fall åka dit och visa oss en stund.
Tur i oturen då att de hade ställt in. :P Han tyckte tydligen att 7 personer var alldeles för lite för att göra en VIP-kväll på. Men, det är ju faktiskt Mönsterås. Vad hade han förväntat sig? Jaja, vi skulle få rabatt nästa gång vi handlade i alla fall. :D

Nu ska jag vänta vidare på att min kära sambo kommer hem. Han har varit med gänget i Kalmar och bowlat, ätit och haft kul. Men vi fick ju ingen barnvakt, därför skippade jag det hela.
Ja. Godnatt då. :)

1 kommentar:

kultjej sa...

var det vip-kväll idag också??