fredag 29 augusti 2008

Tortyr.

Jag läste i tidningen (som de envisas med att stoppa i brevlådan trots att vi inte prenumererar...) att tre unga pojkar i Oskarshamn hade misshandlat en stackars igelkott till döds. Lagt den i en systemkasse och dunkat i en tegelvägg till den dött.
Vad är felet på dagens ungdomar...? Okej, jag vet att jag själv tillhör den gruppen, men jag är inte psykiskt störd på ett sådant sätt att jag kan tortera och misshandla oskyldiga djur till döds. Får barnen inte lära sig att vara snälla mot djur nuförtiden? Helt sinnessjukt...

Det är nog som Lina säger, att de som kan sitta och plocka vingar av flugor, ben av myror och spindlar, utan att bry sig, har ett anlag för psykopati. Hur man utvecklar den sedan är nog upp till var och en, men jag har i alla fall aldrig förstått mig på sådant! Kanske att jag har sett för många tecknade Disneyfilmer, men jag tror faktiskt på att allt levande har ett liv. En familj att komma hem till, och såklart att de kan känna smärta och oro lika bra som vi gör.

Nu ska jag plocka ur alla Kellys kläder ur byrån och förbereda den på en extreme makeover. ;)
Hon sov förresten riktigt bra inatt, men jag bestämde mig för att stanna hemma från jobbet i alla fall.
Puss hej!

2 kommentarer:

DeadUntilDark sa...

Mamma har berättat att jag brukade plocka bort vingarna på flugorna när jag var liten. Det var för att de inte skulle flyga iväg, jag ville ha dom som husdjur. Så jag är nog lite psykiskt störd jag med ;P

Nathalie sa...

Ja, jag hoppas också att du ditt puhpaket kommer snart! :) Jättesötbok och filt! :) Och så får man ett pappaer på vad det kommer att komma i de övriga paketen. :)