torsdag 18 september 2008

Duktiga jag.

Tack Jennie för en trevlig fikastund! Alltid lika kul att ses, trots att det inte blir alls lika ofta nu som förr.
Gick en sväng till Liten & Stor efteråt, och köpte en supersöt body och ett par kamouflagemjukisar i rosa och grått till min lilla prinsessa. Det finns så mycket jag hade köpt om plånboken bara hade tillåtit. Tur att det finns något som håller mig tillbaka, annars hade vi nog inte fått plats alls i vår lilla lägenhet. Haha!
Gick sedan vidare till Netto, och köpte Hello Kitty-magneter. Så nu är hela kylskåpet fullt av söta katten. :P Undrar vad Martin kommer säga när han kommer hem. *ts*

Medan Kellan tog sin eftermiddagslur, passade jag på att vattna blommorna, gå ner med kartongen med barnkläder, leta reda på mer barnkläder (bl.a. den där röda jackan i stl 74, som jag VISSTE jag hade lagt nånstans där nere!), måla i den vita fläcken på Kelly annars så chockrosa byrå (så nu är den helt och hållet rosa...) och så satte jag mig ner med matten. Hann räkna 6 tal innan hon vaknade igen, men jag får fortsätta senare. Det är så typiskt mig! Jag hade bestämt mig för att vara duktig idag och räkna mycket i boken, men när jag väl får chansen finns så mycket annat att göra. Jaja...

Jag funderar på att slänga mina blommor i blomlådorna och plantera ljung istället. Men jag vet inte om det är någon idé. Har för mig att de håller ganska bra över vintern också, men jag som är så dålig på blommor kanske ska fråga runt lite innan. Någon som vet? ;)

Jag ska väl passa på att ta disken innan min älskade sambo kommer hem. Jag har bestämt mig för att umgås lite mer med honom ikväll. Igår satt han och kollade på fotboll, och jag vid datorn. När jag tittade till honom lite senare, hade han somnat. Så vi var allt annat än sociala mot varandra igår... Ändring på det! I morgon ska vi åka till Vattenpalatset med Kelly. Vi ska ha en riktig familjefredag. För i helgen sen har han tydligen planerat att umgås med laget istället för oss... Man få passa på när han väl är hemma. :)
Nope. Nu har jag faktiskt annat att göra!
Ciao!

2 kommentarer:

kultjej sa...

Ljung är en jättebra vinterblomma. Den tål frost också. Vi brukar ha det i vårt land. :D

E_Jonzon sa...

Duktiga du! =)
jag hade tänkt köpa massa ljung idag när ja va på maxi faktiskt. dom hade ju en låda för 80kr.. tyckte d lät billigt.. men, men minnet e kort men gott! vet inte riktigt va ja tänkt.. dom sista månaderna av föräldraledigheten kanske d e gutt å bara va ledig.. får se hur d blir.. men nova har ju 2-åriga ky-utbildningar.. kanske blir ngn sådan. Jag hade dennis i MaB oxå å jag tycker han e toppenbra så för en gångs skull tyckte ja matte va kul. vad har du tänkt med pluggandet då?