måndag 15 september 2008

Gymnasten.

Idag har träningsvärk vill jag lova! Var på ett tufft pass i Power Pump igår, och de körde stenhårt (tyckte jag som inte är van...). Och till råga på allt kom jag sist av alla, så det fanns bara 2,5 kilosvikter kvar. 5 kilo låter inte mycket, men när man är så pass otränad som jag är, och med ett sånt tufft träningspass, då känns det i musklerna efteråt! Men det är ju trots allt ett tecken på att träningen biter på mina slappa muskler i alla fall. ;)

Var på matte idag. Ärligt talat, så är matte riktigt roligt så länge man förstår. Men istället för att fråga läraren om hjälp, försöker jag in i det sista att lösa problemen själv. Jag har alltid hatat att fråga om hjälp, eftersom jag sällan fattar ett dugg om vad läraren pratat om ändå. :P Jag har dock nästan listat ut allt själv hittills i alla fall. Duktiga jag!

Hösten är kommen, och med den höstdepressionen. Okej, jag ska inte gnälla, för mina depressioner brukar mest bestå av allmän nedstämdhet och trötthet. En känsla av meningslöshet... Men det finns många som har det värre! Jobbigt är det oavsett grad, och man längtar bara bort ibland.
Men å andra sidan är ju hösten fantastisk på många sätt. De vackra löven i alla möjliga färger, den friska, kalla luften, mörkret, att man kan sitta inne och tända ljus och mysa medan det blåser kallt ute, att kunna klä på sig mer, och självklart; jag fyller ju år mitt i höstrusket också! :) Den 25:e oktober blir jag 21. Bara 9 år kvar till 30. ;D

Nu ska jag läsa lite bloggar, och sen blir det sängen för min del. Jag hoppas på att Kelly sover lite bättre inatt. Jag tror, verkligen tror att det kommer en tand snart. Jag tyckte jag kunde skymta en liten vit prick i tandköttet idag, men det var ju omöjligt att få sig en ordentlig titt. Jag får passa på när hon sover. :P
Nä, godnatt med er!

1 kommentar:

DeadUntilDark sa...

Du fyller år samma dag som min pappa. 3 dagar efter mig och en dag innan Devin :D