tisdag 9 september 2008

Mattesnillet.

Jag ringde ju Komvux igår, och det var helt okej för mig att hoppa in på kvällskursen samma kväll. Så det var bara att gå och handla mig ett rutblock, och bege mig till gymnasiet vid klockan 18. Uscha! Jag som verkligen är ganska dålig på matte.
Jag fick ju G i Matte A på gymnasiet, men jag tycker jag behöver friska upp minnet lite inför Matte B-kursen till våren.
Webdesign var för sent för mig att hoppa på, så det får bli något annat till våren istället för den kursen. Psykologi A eller Religion A? Det lutar väl mest åt Psykologi, eftersom jag redan läst Religion, och det är ju faktiskt inte så svårt heller... Eller kul... :P

Idag är en regnig dag. Funderar på vad vi ska hitta på, jag och Kelly. Jag skulle ju vilja gå på Aerobicsen ikväll, men det lär väl inte bli så. Martin tränar ju som en tok, och mamma är väl inte så villig att ställa upp som barnvakt nu när hon pluggar för fullt. Tråkigt att jag ska behöva skippa min träning bara för det... :( Men, han har ju aldrig behövt kompromissa eftersom jag aldrig har tränat sådär. Det är väl något vi måste öva på antar jag. :) I morgon blir det bodypump och på torsdag aerobics, så lite får jag träna i alla fall. :)

Nope, jag ska väl ta och sminka mig lite så man kan visa sig ute sen. :P Ska väl sätta in min bakpotatis i ugnen också. Den tar ju lite tid...
Puss hej!

2 kommentarer:

Nathalie sa...

Oh.. va kul med matte! Älskar matte!
Och tack för tipset! Du är ju full med såna! Några fler på lut? ;)

E_Jonzon sa...

varför satte du dej inte vid oss?! inte kul att sitta sj ju :P