tisdag 2 september 2008

Några rader om kärlek.

Jag gick en långpromenad med Kelly idag, för att hon skulle få sova lite i vagnen, och som vanligt gick jag och funderade hej vilt och pratade konstant med mig själv.
Kom att tänka på ett samtal jag hade med min f.d. chef för längesen.
Han sa att "om man inte kan vara attraherad av andra, kan man ju egentligen inte tända på sin partner heller." Och det tycker jag är ganska rätt.
För det händer ju alla, att man träffar på folk då och då som man känner en spänning med. Bara man inte tar det längre än så, så är det ju helt normalt. Det är när man tänjer på gränserna, skickar iväg den där lite för vågade komplimangen, utmanar sin relation till den man är tillsammans med... Det är då det blir fel.

Självklart har jag också träffat på supergulliga killar jag har känt mig attraherad av en kort tid, men jag tar det aldrig längre än så. Jag låter det bara passera. För när allt kommer omkring, hur lätt är det att hitta någon som skulle kunna mäta sig med Martin?
Det är ju många saker som spelar roll, om man ska gå längre med någon, oavsett om man är i ett förhållande eller inte. Hur skulle man trivas ihop med honom/henne? Är han/hon för svartsjuk? Har han/hon humor? Kan jag vara mig själv med honom/henne?
Och eftersom jag har det så otroligt bra tillsammans med Martin, så har jag inget behov av att "byta ut" honom. Jag älskar honom. Jag vill dela mitt liv med honom. Så känner jag.
Så de här killarna man träffar på, är bara tillfällig spänning i vardagen, helt utan betydelse. Och det är så det ska förbli.
Ja... Det var väl vad jag hade på hjärtat just nu. :)

Min bil gick förresten igenom med 7 st åtgärdningsfel, bl.a. 3 för lysena, 1 för bromskablarna (eller vad det var...), bakdäcken måste bytas... Ja, sen kommar jag faktiskt inte ihåg vad det var mer... Men nu får jag köra den i alla fall! :D
Puss hej!

1 kommentar:

Lina sa...

Grattis, gud va kul med bilen. Får åka på en sväng när jag kommer hem =D