torsdag 16 oktober 2008

En tom balkong...

... är precis vad jag har nu. Inga växter nånstans... Men, jag var på Ica och handlade ljung. Tänkte försöka plantera ut dom i lådorna i morgon. Det blir nog fint! :)

Dagen hos Jennie var jättetrevlig. Vi spelade Den försvunna diamanten, tog en promenad till fiket vid Folkets Hus (jag syndade och åt en kanelbulle... *s*) och gick förbi Linda och Pers hus (riktigt mysigt, men jag hade nog inte pallat med tåget... :P). Jag fick med mig en bilstol hem också. Så där sparade jag 600 spänn på en stol som nästan var likadan som den jag tänkt köpa. :)

I morgon blir det en promenad hem till Klara och Angelica för fika. Hoppas vi hittar dit bara. Har varit där 2 gånger innan, men mitt minne är ganska dåligt om jag ska vara ärlig. :P Nåja, vi får hoppas vi kommer fram, och att det blir trevligt. Kan ju försöka komma ihåg min kamera kanske?

Jag har en dålig kväll. Känner mig helt slut i hela kroppen. Trots att jag nyss åt fläskfile med grillade grönsaker och pasta (det var riktigt gott vill jag lova!) så känner jag mig hungrig... suck... Skulle vara gott med några mackor, men nej! Det får allt vänta tills i morgon. :)

Min lillprinsessa sov återigen en hel natt, så jag hoppas ju givetvis att det håller i sig. Tänk om det har vänt nu. Tänk om hon tänker börja sova om nätterna nu. Det skulle vara underbart! *drömmer*
Nä, nu tänker jag faktiskt inte skriva mer. Det får allt vänta till i morgon.
Godnatt, sov gott!

1 kommentar:

DeadUntilDark sa...

Jag trodde att det skulle vara jättejobbigt med tåget, men man tänker knappt på det. Långtradarna på vägen låter mycket mer!
Du får komma och höra sedan när vi flyttat in ;)

Skönt att Kelly sover som hon ska nu. *peppar peppar* Vore skönt om hon kunde lära Devin hur man gör! Nej, jag ska inte klaga. Han har sovit lite bättre de senaste 3 nätterna.