onsdag 15 oktober 2008

Grey in my Heart

Åh! Jag är i ett sånt lyckorus nu. Greys' Anatomy var så bra idag! Alla fick alla. Meredith tog äntligen sitt förnuft tillfånga och hånglade upp McDreamy! :D Kalla mig såpanörd, men det är en serie jag äääälskar! Den och DH såklart. ;)

Träningen var tuff, som den ska. Får väl se hur saftig träningsvärk jag har i morgon... Hehe...
På tal om morgondagen. Äntligen ska jag och Kelly ta en tur hem till Jennie och Theo. Ska bli supertrevligt! Det blir alldeles för sällan, men så länge man träffas lite då och då och knyter ihop de lösa knutarna, så kommer vi alltid vara ett. :) Vi ska nog klara 15 år till, eller vad säger du, Jennie? *tihi*

Kelly sov ju hela natten inatt, så jag hoppas innerligt på en likadan natt. :) Det hjälper iofs inte mig, som ändå är uppe och ränner på toaletten hela nätterna. Det är ett baksidan av att dricka mycket vatten om dagarna... :/ Men vad gör man inte för sin hälsa? :P

Och på tal om natt. Det var x antar veckor sen jag och Martin sov tillsammans. Han har bänkat sig ute i soffan, och verkar inte ha några planer på att komma in till oss igen. Så jävla bekväm alltså! Han skulle ju bara ligga där i någon vecka då vi slutade pjoska med Kelly om nätterna. Men nu tycker han att han får sova så ostört så han inte vågar sig på sovrummet... *s* Nu sover hon ju så pass bra, att jag minsann tycker att han kan komma tillbaka. Ska försöka tvinga honom. ;)
Godnatt!

2 kommentarer:

Emma Jonsson sa...

Ja jag sover själv nästan varje natt vare sig jag vill d eller ej:P Men skönt att Kelly är bättre på nätterna, hoppas det håller i sig!
Mm, visst e d jobbigt med allt spring på toan, men försöker träna blåsan så gott d går;)
Åh, har du oxå haft det! Vet du varför? Ja, vi får se om dom nya salvorna hjälper.. den förra hjälpte under tiden jag smörjde regelbundet, men slarvade jag en dag kom d tillbax med en gång. Vad var det för naturläkemedel då? är öppen för allt som kan tänkas hjälpa!
Va kul! vi får bestämma en kväll framöver. =)
Så det var fler än jag som satt och smilade för fullt när Derek och Meredith återförenades:P haha, det är bara såååå bra! Tycker vi oxå kan ta en fika ngn dag, verkar ha ganska mkt att prata om egentligen.. haha! ha d super!

lina sa...

kommer hem på tisdag kväll och åker tillbaks mitt på dagen på fredagen. Har inget speciellt inbokat mer än att jag ska klippa mig. Så det är när det passar dig? kram