torsdag 23 oktober 2008

Idag är det torsdag.

Och en mycket solig sådan dessutom. :) Jag pratade med Lina idag, och vi bestämde en träff i eftermiddag. Ska bli kul att ses, men jag får nog ta och handla in lite fika då. :)

Jag glömde ju berätta hur det gick på BVC igår. Kelly vägde 8970 och var 74 cm lång. Huvudomfånget var nu 45,8. Min stora flicka! Lång hade hon blivit, men vikten hade inte ökat särskilt mycket sen hon var 8 månader. Nåja, Anne-Maj klagade ju inte i alla fall.

Inatt var en jobbig natt! Kelly gnällde och höll på nästan hela tiden, så jag fick inte mycket sömn... Vilket resulterade i att jag var på extremt dåligt humör när jag vaknade för dagen vid halv åtta. :/ Nu har det dock ordnat till sig, som tur är!

I morgon gäller det. Undrar om jag lyckas få med mig min kära mamma ut på krogen? ;) Hon som ALDRIG skulle få för sig att gå ut och festa med sina barn. Se där, alla kan visst ändra sig. :) Kul hoppas vi på att det blir i alla fall, bara så jävla typiskt att jag skulle gå med på att jobba lördagen. Hatar verkligen att behöva upp och piggna till fort som f*n för att orka med att gå till jobbet. *suckar*

Lite scrap nu kanske? ;)
Puss hej!

Inga kommentarer: