söndag 19 oktober 2008

Sexuellt utnyttjad.

Ja, jag gick och funderade lite idag. Vi hade varit ute en sväng i blåsten, och när vi handlat klart på Konsum, upptäckte vi att Kellys nya, fina napp var spårlöst försvunnen... Så jag beslöt (för det heter väl inte beslutade?) mig för att gå samma väg som vi gått innan, för att leta, och senare för att upptäcka att den var överkörd och hade gått i två delar. *jävla skit*
Jaja, sånt händer väl. Jag får skylla mig själv som inte köpte en sån där napphållare som jag tänkt göra så lång tid. Jag har fått för mig att Kelly ändå bara skulle slita av den och kasta runt den överallt, så varför lägga pengar på det? Den kostar ju ändå 46 spänn... *dyrt*
Ja, men då till saken. På vägen hem gick jag och funderade lite på det där jag skrev igår om killen som antastar barn i Mönsterås. Ser man det från ett barns synvinkel, så blev jag nog också sexuellt utnyttjad när jag var liten.

Det var jag och en kompis, vi var väl runt 7 år kan jag tro... Och så var det en kille, ett år äldre. Klart vi var lite rädda för honom, han var ju trots allt äldre. *s* Han hotade i alla fall med stryk om vi inte gjorde som han sa. Jag vet ju inte hur utsatt min kompis var, men jag blev ju upprepade gånger, tvingad att utföra saker på honom som verkligen inte kändes bra. Jag minns att jag sprang hem gråtande till mamma och berättade alltihop. Jag tror det slutade efter det... Hm... Ja, det är ju inget jag lider av nu, men så jävla hemskt egentligen... Sånt ska ju inte få hända ett barn. Hur skulle jag reagera om någon gjorde samma sak mot Kelly? My God... Jag skulle nog få ett långt fängelsestraff kan jag tro. :S

Har nyss ätit hasselbackspotatis och köttfärslimpa. Det var riktigt gott! Hade behövt äta innan träningen egentligen, för jag orkade verkligen inte lyfta ett skit idag. Nästan... Det tog emot som aldrig förr i alla fall. :/ Man lär sig ju av sina misstag, så nästa gång ska jag tanka rejält innan träningsdags. :P
Jag har redan gett upp. Jag är en förlorare! Men varför hålla på och banta, när man kan komma i form ändå?! Det räcker väl med att jag försöker undvika en massa onyttigheter i veckorna åtminstone, dricka mycket vatten och äta mindre portioner än annars. Ja, det borde ju gå, men det gör ju inte det. *ångest* Jag mår ju bra av det här, bara att jag är för lat för att stå och laga flera rätter varje dag. Hm... Det tål att tänkas på.

Nu ska jag avsluta, ge Martin fotmassage, tvinga honom att knäcka upp min rygg, duscha, och sen försöka hinna se lite av Bridget Jones' Dagbok innan det är dags att sova. I morgon blir det församlingshemmet antar jag. Om inte Kelly är alldeles för trött och grinig.
Godnatt och sov gott!
Puss

1 kommentar:

Emma Jonsson sa...

Jo jag vet. Men jag är ju så förbannat dum och tar på mig mer än vad jag egentligen klarar av. Jag vill liksom "bevisa" att jag kan. Sn när folk säger att man absolut inte kan plugga och vara mammaledig samtidigt så tänder jag till och tänker "vänta ni bara". Knäpp jag e, jag vet! Ja hennes kille har ju "rest bort" nu så ska bli skoj!
Ja du verkar inte heller ha d så lätt med familjesammanhållningen. Han verkar mest va iväg på olika aktiviteter vad jag förstår av din blogg. Det du skrev om sexuellt utnyttjad.. är det ngn kille i våran bekantskapskrets? d kanske du inte vill svara på.. men din beskrivning stämmer ju in på en.
MMm, jag har några napphållare. Ibland e dom suveräna och ibland sliter hon tag i snöret hela tiden så nappen åker ur munnen:S.
Din blogg blev superduperfin! Vill oxå göra min mer personlig.. men det för vänta tills jag har mer tid..
Ang. fikan.. kan du ons kanske? Är det inte gipsavgjutning på f-hemmet då? Syns kanske ikväll då! =)