söndag 5 oktober 2008

Yeey!

Martin har gått med på att köpa min älskade soffa från Ikea! Jippie! Det får väl bli lagom tills vi flyttar härifrån då, förhoppningsvis inom några månader. Känns lite onödigt att hålla på och krångla med det nu när vi ändå inte ska bo här alltför länge till... Men så glad jag blev när han höll med, och tyckte vi skulle satsa på den. :D Han kan ju vara så svår annars...

I morgon blir det församlingshemmet, om det inte kommer något annat i vägen.
Linda kommer hit en sväng på besök efter 12, så då blir det att rota fram lite kläder i förrådet. Jag har ju lagt ner en massa fina och relativt nya kläder, dock alldeles för små, i förrådet i väntan på en rejäl viktminskning. Och eftersom det ser ut att aldrig bli så, tänkte jag att jag lika gärna kunde ge dom till Linda, hon är ju liten och nätt, och kommer nog i dom lite bättre. ;)

Min bil är nu avställd igen btw. Jag har verkligen inte råd att ha en bil över huvudtaget egentligen, men eftersom jag är så kär i den, tänker jag inte sälja den. Hade nog inte fått något för den i alla fall, så mycket fel det är på den... Nej, jag ska vänta till nästa år, hoppas på en bättre inkomst, och sedan köra hårt på att få den duglig. :)
Diska lite kanske? Hatar att vakna på morgonen och gå ut i köket, när det första man ser är ett stort berg av disk... Usch!
Godnatt!

2 kommentarer:

E_Jonzon sa...

MMmmm, finns inget värre! sådär knökafukll så man nästan får rota fram kaffebryg! Usch vilken mardröm d e. apropå viktnedgång. jag hade tänk sätta igång på allvar imon.. se hur mycket man lyckas gå ner på en månad:P kan ju inte banta altför hårt bara eftersom jag delvis ammar fortf. men häng på! tänkte köra en mix av vv och gi...

E_Jonzon sa...

oj. vad mkt stavfel jag hade i förra kommentaren:P Haha, jag har ju bara bytt färger:P försöker klura ut hur man får en sån bakgrund som du har..hur?;)
Jo, frukost= yogurth, fullkornsknäckemacka med skinka eller ost och grönsaker och sen det obligatirka kaffet. mellanmål= banan. Lunch= sallad tex kyckling eller lax... mellanmål= frukt eller knäcke. middag=sallad, ngt kött och fullkorns-pasta/fullkorns-ris/bulgur/quinoa. Och viktigast= Massa vatten!!! Innan jag flyttade hit var jag värsta träningsfanatikern och gick på gi-dieten.. så hoppas på att en mix m viktväktarna ska funka oxå. En dag i veckan måste man dessutom få unna sig ngt. Typ en liten chokladkaka på lördagen... jo, nu har jag 6 kg kvar som ska va borta innan jul.. o sen ytterligare 10kg till nästa sommar hade jag tänkt:P Jo, man börjar bli lite mer propertionerlig nu. Men än är inte målet nått! haha. hur mycket vill du gå ner? kanske skulle kunna puscha varandra... d behövs när godsakerna finns inom räckhåll! haha.. gjorde du förresten prov förra måndagen?