tisdag 14 oktober 2008

Yes! :)

Martin fick förlängt! Ett problem ur världen åtminstone ett år till... Nu är det bara jag som ska ha jobb också. Hm...

Jag och mamsen har tagit en promenad ner till hamnen idag för att gunga lite. Mja, inte vi då, men Kelly. :)
Gick till Konsum och handlade lite frallor innan jag tog med min kära mamma hem på en fika.
Martin kom hem från jobbet med en massa fiina smycken till mig. Det ni! ;) Han kommer hem var och varannan dag med ett nytt, jättefint halsband eller liknande. Då är man lycklig. :)

Idag blir det att laga fläskfilé med grillade grönsaker. Mums! Hittills går det fint med Vv, men så är det ju bara 2:a dagen också. Hehe...

Desperate Housewives ikväll också. Missa inte! :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss hej!

2 kommentarer:

lina sa...

Gud vad skönt för er! det är bra att han skämmer bort dig lite, det är du värd! Jag har lite planer att göra en blixtvisit hemma i nästa vecka för att tentaplugga mest men skulle va kul att hinna fira din födelsedag lite i förskott också =) Hur ser din vecka ut? Och till en annan minst lika viktig sak, vad önskar du dig? kramar

Tiagirl sa...

Tänkte på det... Har du lust att scrappa digitalt? Min tanke är att scrappa AAALLA tusentals kort jag har och så sedan scrappa alla "nya" kort digitalt; har provat att beställa sådan fotobok som blivit så poppis nu och det blir så jävla snyggt!!!
Alltså du gör en stor dekorerad sida med dina bilder och så blir det så...
Jag har ett stort program jag lekte med förrut innan jag började i Photoshop(vet inte hur haj du är på det för annars har jag mängder av gigabyte "bilder"...)som du kan få låna och leka med!!!
Har två gamla album här http://www.shareapic.net/users/Tiagirl/ som heter Some Digital Scrap 1 och 2, där är nog dom flesta jag gjort med det programmet.
det är ju inte bara scrap man kan göra utan hur mkt som helst...det är på fyra skivor nämligen! :)