fredag 7 november 2008

En frukoststund.

Vi satt och åt frukost tillsammans som vi brukar, jag och Kelly. Då tänkte jag, att det är ju precis så jag alltid ha velat ha det. Ett uppdukat frukostbord, och en mysig stund tillsammans med familjen. Martin äter ju ingen frukost, så jag har ju alltid fått äta själv. Men nu när jag har min lilla Kellan så kan jag ju göra det precis så som jag vill ha det. :)

Jag funderar på att ringa till kommunen och säga att vi helst vill ha Kelly placerad på Älgerumsdagiset. Eftersom jag varken har nån bil just nu, eller nån cykel, så blir det ju promenad till dagis varje dag innan jobbet (om jag får något dvs...). Därför kan det ju bli lite jobbigt om hon skulle hamna på Lammet eller nåt liknande. :/
Fast... Om vi nu skulle flytta till Ljungnäs så spelar det ju ingen större roll... Då är det ju lika långt till vilket ställe som. *hm*

Jag provade att ge Kelly leverpastej på mackan idag, och det var faktiskt riktigt omtyckt! Jag har tänkt att jag måste köpa lite mer frukt också, så att jag kan vänja henne vid att äta mycket sånt om dagarna. Det är ju faktiskt både nyttigt och gott! :)

Jag måste försöka få tag på Stig nu (mormors gubbe) så att vi kan ordna med hämtning av tvättmaskinen. Skulle vara underbart att få hem den idag så man kan börja tvätta själv. Just nu har vi ju inga pengar på tvättkortet, så vi har fått släpa hem en massa tvätt till mina föräldrar. Som om dom inte har nog med egen tvätt?! Nä, att kunna tvätta själv är nog det allra bekvämaste. :)
Puss hej!

Inga kommentarer: