måndag 24 november 2008

God måndag.

Kelly sover nu för tillfället, och då passar jag på att skriva lite.
Jag funderar allvarligt på att baka lussebullar idag. Det är ju så himla gott! Och det tillsammans med några pepparkakor och en clementin; kan det bli bättre? Julmust är ju ett måste vad gäller drickat, men eftersom jag inte dricker sådär jättemycket läsk själv, och eftersom Martin inte tycker om julmust, så blir det liksom inte av att man köper, även att jag så hemskt gärna skulle vilja! En eller två flaskor runt jul blir det ju i alla fall. :)


Jag läste Efvas blogg och länkade in till en av hennes kompisars bloggar. Såg lite bilder på hur de hade hjälpts åt att pynta hennes balkong, och jag blev bara såå inspirerad!
Jag sätter ju bara upp en fejkgranslinga med lite ljus i, och lägger ut en julduk på bordet, annars inget mer. Man kanske skulle ta och satsa på lite mer bling bling, det lyser ju faktiskt upp tillvaron lite.

Jag får nog ta mig en sväng förbis B-måla sen om nån vecka eller två. Efva är nämligen galen i julljus och lysande renar. *s*


Jag blir tokit om jag inte får ett mejl av M-ås Bostäder snart! Det skulle vara så typiskt om vi inte fick något erbjudande på lägenheten nu när vi båda känner att vi verkligen vill ha den. *suckar* Jag och min sabla otur ni vet... :/


Vi skippade församlingshemmet idag. Jag kände verkligen inte för det.
Onsdag är det ju ett måste såklart, med julpysslandet och allt. Jag har faktiskt sparat nåhra toalettrullar, så en och annan smällkaramell blir det nog. :)

En promenad ska vi i alla fall ta sen. Måste börja med att planera, och laga lite lunch till min kära dotter. Gröt klarar man sig inte så särskilt länge på...
In och beställa julklapparna till svärisarna och mina föräldrar snart också, så det hinner komma till jul. Det kan ju vara en fördel... Ja.
Puss hej!

Inga kommentarer: