torsdag 6 november 2008

Grattis pappa!

Idag har vi faktiskt inte gjort sådär jättemycket än så länge. Gick en sväng till affären för att handla något till min pappa som fyller år idag. Grattis till honom! :)
I brist på pengar, så bestämde vi oss för att jag skulle köpa någon liten kaktus som han tydligen tycker om... Hittade ju såklart ingen sån på Konsum. Tycker de har MYCKET bättre utbud av blommor på Algots. Det fick bli lite ingredienser, och sen hem för att baka chokladmuffins. Mums! :)

Kelly har sovit ett par timmar nu, men jag tycker jag hör henne prata inne i sovrummet nu. Snuttan. <3
Vi ska gå hem till päronen snart, bara Kelly får i sig lite mat. Mamma har gjort riscrisptårta (något som jag faktiskt har lite svårt för...), men lite får man väl lov att smaka. ;)
Jag hade tänkt hoppa på vågen och se vad den visar. Har ju inte vägt mig på hur länge som helst nu, men jag tycker bara det är jobbigt. Jag menar, man känner väl på kläderna om man går upp i vikt, och då är det väl bara att försöka sluta med onyttigheterna för en stund. Eller har jag fel?

Jag får väl ta och plocka upp min kära doter, innan hon blir helt galen där inne.
Jag skriver lite mer kul ikväll, om jag har ork och lust vill säga. :P Just nu känner jag att jag ändå inte har något intressant att skriva om.
Puss

Inga kommentarer: