lördag 22 november 2008

Jäkla skit rent ut sagt.

Jag lär inte lyckas med att få bilen såld, för tydligen är det så mycket annat som har dykt upp. Tar nog bort annonsen helt enkelt... Jag får satsa på att fixa felen och få igenom den i besiktningen. Därefter kanske jag sätter ut den igen, vem vet? *suck och stön*

Idag kommer mamma, pappa & co. på lite kalas. Har fixat med hemmagjord daimglass, så jag hoppas bara på att den hinner stelna lagom tills dom kommer.
Kelly tar en powernap just nu, så jag tänkte hoppa in i duschen...
Jag känner mig totalt överkörd idag! Kelly krånglade hela kvällen igår, plus att jag var uppe och fick ge henne välling 2 gånger inatt... Upp för dagen kvart i sju, och som grädde på moset håller jag på att bli förkyld. *gnällspik*

Ikväll tar vi nog en sväng ut bland folket på Gladan efter att Martin kommit hem. Kan ju bli ganska trevligt kanske, om man går ut enbart för att komma hemifrån. Min kära syster och hennes kompis skulle komma hit och sitta barnvakt under tiden.
Jag ska verkligen ta det väldigt lugnt, eftersom jag får ta vår dotter om hon är jobbig inatt, och gå upp tidigt i morgon... *usch* Dessutom blir det ju storfest på fredag nästa vecka, så jag väntar med fyllan till dess. ;)

Nähepp, duschen nästa!
Puss

Inga kommentarer: