onsdag 26 november 2008

Kväll, ljuva kväll.

Det har varit en fartfylld dag, men nu äntligen har Kelly somnat för kvällen. Det ska bli skönt att bara sätta sig i soffan och slappna av till Greys' sen. :)
Killen som kollade in min bil skulle tänka över saken och höra av sig. Alltså är svaret NEJ. Tyvärr... Så nu skiter jag i hela skiten. Jag får försöka pressa pappa till att åtgärda felen, ta den igenom besiktningen och sälja den, eller börja använda den efter det. *drar en djup suck*

Kelly ska vi prata lite om nu. Hon har börjat klättra som en galning. Ska klättra upp på allt. Hemma hos mamma och pappa idag, höll pappa på att plocka in i diskmaskinen. Och vips! så satt hon på luckan och kikade.
På bara en kort sekund hade hon klättrat upp och satt där med ett nöjt flin på läpparna. Busungen! :)

Idag har hon gått också. Gått och gått och gått. Hela tiden ska hon gå, och det börjar gå undan också. Balansen har verkligen kommit sådär bara över en natt. För igår gick hon inte hälften så mycket som idag. Hon har väl spanat in killarna och tjejerna på f-hemmet idag kanske, och blivit inspirerad. ;)
Hon förstår mycket av det man säger till henne nu. Badade henne ikväll, och så ska hon pröva mitt tålamod genom att ställa sig upp. Men så fort jag säger åt henne att sitta ner, sätter hon sig, för att några sekunder senare ställa sig upp igen. *s*
Nätterna går också ganska bra. Det brukar vara en flaska välling per natt som gäller, högst. Har jag tur sover hon hela natten, och vaknar inte för välling förrän efter sex. Och då tycker jag att den flaskan räknas som frukost, trots att hon somnar om efteråt.

Jag tycker jag uppdaterar lite väl lite om min kära dotter, men nu har jag nog fått med det senaste. :)
Jag tänkte fortsätta med designen av fotoboken, och sen fixa några varma mackor (jag har bara ätit mackor idag kom jag på... Mindre bra...) och slå mig ner framför teven. Martin tränar, men kommer nog hem efter nio kan jag tänka mig. Mys!
Godkväll alla!

Inga kommentarer: