måndag 17 november 2008

Måndagkväll.

Dagen har gått, och nu sitter jag här. Kelly sitter bakom mig och trycker som en galning på en leksakstelefon som hela tiden upprepar siffror och spelar små glada trudelutter. Martin ligger och såsar på soffan, han ska snart iväg och träna.

Vi tog en promenad till hamnen som jag hade planerat. Kelly gungade lite, men vi blev inte kvar så länge. Jag hade varit dum nog att ta på mig kjol (jag går alltid i kjol nuförtiden. Vad är det för fel på mig!), så det var ju svinkallt!
Vi tog en sväng förbi Netto innan vi gick hem. Handlade lite bröd och andra nödvändigheter. Choklad också förstås! Det klarar man sig inte utan. *s*
Hade planerat att göra makaroner och köttbullar idag (lite lagom snabbt lagat), men Martin propsade på att få bjuda på pizza. Huvudet skrek nej, men jag sa "ja tack". Skit också!

Hoppas på att Kelly somnar ordentligt sen... Hon sov ju nästan en timme nu på eftermiddagen... *hm* Det är väl iofs inte hela världen om hon är vaken en halvtimme extra. Jag har ändå inget för mig när Martin har åkt.
Ni får ha en trevlig kväll alla läsare! (jag trodde väl aldrig att jag skulle ha så många läsare! 5 om dagen på sin höjd. :D)
Puss hej!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag följer i alla fall din blogg... :) Tålamod så kanske det blir fler.. Kan ju "pinga" din blogg på bloggping ;)/P

CeZeLiNe sa...

Ja, gör det! :) Det är ju alltid kul att folk är intresserade av vad man skriver, eller hur! ;)