fredag 28 november 2008

Thank God, it's friday!

Äntligen är fredagen här. Igen... Det känns som om veckan består av måndagar och fredagar. Alla andra dagar liksom bara flyter bort och man hinner knappt andas förrän veckan är slut.
Jag har plockat upp min lilla tomteby, hängt upp de stora julkulorna Martin kom hem med igår, och nu sitter jag här nyduschad. Jag hoppas Kelly sover en timme till så jag hinner med det jag har tänkt. När hon är vaken blir allt lite svårare. *s*

Jag står inför ett svårt dilemma. Ikväll är det ju som jag har nämnt några gånger tidigare, Belindas 20-årsfest. Så dit ska vi! Grejen är ju bara den att jag har blivit så sugen på att åka in och dansa i Kalmar senare ikväll. Frågan är ju då om de övriga partygästerna, samt Belinda och Andreas, vill åka in också. *beslutsångest* Jag får helt enkelt fråga henne. För jag vill ju inte vara elak nog att dra iväg själv om hon skulle bli besviken. Det viktigaste är ju hennes fest, för det är ju för den vi har tagit barnledigt liksom.

Nåja, jag ska fylla på mobilen, och skicka iväg ett mess till henne, så får vi se hur kvällen blir. Kul blir det garanterat i vilket fall som helst! :)
Vad ska ni hitta på i helgen? *nyfiken*
Puss hej!

Inga kommentarer: