onsdag 10 december 2008

Från klarhet till klarhet.

Hej! Hoppas alla mår bra i detta jäkla höstrusk...
Kan det bli vinter nån gång tro?
Vi gick en sväng till f-hemmet idag, och gud så mycket folk där var! Jennie svek oss och stannade hemma men det gick finfint ändå. ;) Även idag bjöd de på gröt och skinksmörgås, vilket var mycket uppskattat.
Kelly var supertrött och däckade direkt när vi kom hem, och jag har nu hunnit sitta och ringa lite viktiga samtal.

1. Mönsterås Bostäder. Jag frågade om lägenheten jag sökte på häromdagen, och fick klarhet i hur de har tänkt där. Eftersom de ska göra om ett helt trapphus i Ljungnäs till serviceboende, så frågar de först de hyresgäster som kommer bli tvugna att flytta därifrån. Alltså var lägenheten reserverad tills vidare. Men hon lovade att höra av sig om ingen nappade på den. *hoppas hoppas hoppas*
Hon hade kollat upp min inkomst också och för tillfället tyckt att jag inte hade råd att bo i en 3:a. Det tills hon kom underfund med att jag har en sambo som också betalar. *s* Nåja, nu kan jag inte göra mer.
2. Mönsteråsgymnasiet. I januari börjar jag plugga. :) Jag var ju inne på det för en tid sen, men la det på hyllan för att jobba upp mitt SGI istället. Nu när det är sån lågkonjunktur lär jag ändå inte få något jobb, och att hålla fast vid eventuella inhoppstider på Konsum känns lite väl osäkert. Så ja, jag ska plugga.
Mitt schema kommer bestå av; Samhällskunskap A (distans), Matte B, Engelska B, Psykologi A och Programhantering. Egentligen är det bara matten jag behöver, men varför inte slå på stort och säkra sin inkomst istället. ;)

Sådärja! Nu har jag nog inget mer viktigt att hinna med innan kalaset hos moster idag. Som tur var skulle vi satsa på att åka redan efter fyra, och då lär vi inte vara hemma alltför sent. Jag vill ju hinna se på Greys såklart! *s*
Puss och hej!

2 kommentarer:

Emma Jonsson sa...

Ojoj! det blev plugg då iaf! Psykologi A suger kan jag meddela. Eller ämnet i sig är jätteskoj men läraren som vi hade var kass.. En aning seg, och man skulle diskutera allt in i minsta detalj.. -varför känner du så, vad kan det bero på? Vilka paralleler kan du dra utifrån det till tex det kognitiva beteendemönstret osv...blablabla! Uscha, men jag har boken någonstans om du vill låna! Kostar ju trots allt ca 200 kr:S Tisdag skulle vi kunna mitt på dagen. Em/kvällen ska vi iväg..

Klara Eriksson sa...

nej det är inte bostäder.. Det är en privatägd lägenhet i Ålem ungefär för samma hyra som en trea hos bostäder..