onsdag 3 december 2008

Församlingshemmet, promenad och ett snack med chefen.

Hej! Hur mår ni idag?
Vi mår toppen, bortsett från att sömnbristen inatt gör sig påmind lite då och då. Just nu önskar jag bara att Kelly ville sova lite så jag kan få koppla av en stund innan kvällen sätter igång...
Anyway, vi gick till församlingshemmet idag. Vi var inte många mammor/pappor idag, men hade mycket trevligt i alla fall. :)
Efteråt tog jag och Viktoria en lång promenad runt ljungnäs och tillbaka. Det är en mycket trevlig tjej med en son i samma ålder som Kelly. We like! :)
Vi var hemma lite efter ett. Sen dess har vi hunnit äta lunch båda två, jag har hunnit ringa till min chef, bäddat och lekt.
Nu, till samtalet med chefen! Han kunde inte erbjuda mig någon tjänst just nu, men jag fick gärna ställa upp på alla semesterdagar, sjukdagar och dylikt, samt jobba helger. Jag hoppas bara jag kan klara mig på det... Funderar på att ta någon kurs på komvux (matte B), och ansöka om att få stämpla. Jag menar, säg att jag jobbar 3 dagar i veckan (om ens det...), då måste jag ju ändå ha inkomst de övriga dagarna.
Det bästa vore väl att skaffa ett extrajobb till, men att lappa ihop två scheman kommer nog inte vara lika lätt för mig som för Jennie, som för övrigt lyckas lappa ihop 3! *tok* ;)
Nåja, jag får fundera lite på den saken, kanske skicka iväg en ansökan eller två. För jag är ju ändå ute efter ett fast jobb, och det lär väl inte min nuvarande chef kunna erbjuda mig på ett bra tag. :/

Min kusin fyller år idag, så grattis till honom! Vad han fyller vet jag inte *skäms på mig* men jag kan gissa på 8?
I alla fall, vi ska ev. följa med till Ålem på kalas innan middagen hos Ida ikväll. Det beror ju helt och hållet på hur sent de åker, för jag vill ju kunna äta tårta i lugn och ro, utan att slänga i mig och sedan springa iväg. *s* Jag tycker jag har skött mig duktigt i två hela dagar nu, så jag förtjänar att fuska lite. Ha ha ha! Ja, egentligen inte, men jag tänker inte vara otrevlig när jag är bjuden på middag.
Nope, nu har jag inte mer på hjärtat, så jag sätter punkt för den här gången.
Puss hej!

Inga kommentarer: