lördag 6 december 2008

Hyra film?

Yes, maten var superdupergod! Potatismos och bearnaisesås, mina vänner, är en underbar kombination! Try it.
Nu sover Kellan låter det som (dvs, det är tyst...) och efter det här ska jag stänga av datorn. Då är det mys på hög nivå som gäller. Martin vill titta på finalen i Stjärnor på is, men jag vill hellre hyra en film. Barnhemmet vill jag se (säger jag nu, men när jag väl sett den och inte kan sova om kvällarna, då ångrar jag att jag nånsin tittade på den...) så jag ska försöka övertala min kära pojkvän att också vilja. ;)


Jag tänkte sätta mig med en skål, lite grädde och en visp. Nu när dottern somnat vill jag ju inte väcka henne genom att sätta igång elvispen. Nej, här går handvisp precis lika bra, om kanske något jobbigt för armen. *s*

Jag vill åka (läs: gå. Hur skulle vi kunna "åka" utan bil?) en sväng till Vattenpalatset i morgon, men om jag känner Martin rätt så kommer han spela ut jag-mår-inte-bra-kortet så fort jag öppnar munnen. Har jag sagt att han är lite svår?
Nåja, försöka duger. En timme eller två är ju perfekt tid för vår lilla tjejja att leka av sig lite. Fika, bada och umgås. Det är det jag är ute efter. :)

Nu ska jag sätta igång med gräddvispningen och slå mig ner i soffan.

Godkväll!

Inga kommentarer: