lördag 13 december 2008

Lucia - jobb och glöggafton

Hej hopp! Jag och Kelly sitter här och lyssnar på Dolly Partons Working nine to five. Kelly är så rolig vad gäller musik. Vad som än spelas, oavsett om det är reklam, ringsignaler, radio eller om jag börjar gala, så sätter hon direkt igång att digga. Upp och ner, från sida till sida. Gärna lite handklapp och headbang också. Buspluttan. :)

Jag kom nyligen hem från jobbet. Ska få i mig lite mat hade jag tänkt...
Det var ganska mycket att stå i idag på jobbet. Mycket folk i omgångar, och det grillade och färsen tog slut hela tiden. Sen på slutet, när vi bara är två som ska grilla och mala för resten av dagen, städa, plocka ur hela charkdisken, rensa ur all fisk och diska upp, samtidigt som det hela tiden kommer kunder som vill ha hjälp, ja då går det ganska långsamt. En kvarts övertid bara ändå.

Ikväll är det ju glöggafton hos Dockan som gäller. Åh, jag VILL verkligen åka till folkan idag. 80-90-talsdisco... Men, om inte plånboken tillåter så får det ju helt enkelt vara... Dessutom har vi ingen barnvakt över natten, mamma och pappa ska sitta här tills jag kommer hem. Lite synd, med tanke på att det lär bli ganska långtråkigt bland alla som kan tillåta sig själva att dricka lite för mycket. Jag lär väl må bäst av oss i morgon i alla fall. ;)

Nåja. Lite mat kanske? Magen skriker efter påfyllning. *s*
Ha en supertrevlig lördagkväll alla, vare sig ni ska till folkan, Gladan nån annanstans eller bara sitta hemma och mysa.
Puss

Inga kommentarer: