lördag 27 december 2008

Raketuppvisning.

Hej på er!
Idag har jag jobbat några timmar. Det var så uselt tråkigt med jättelite kunder och knappt några varor att plocka. Jag klarade dock av mina 4 timmar galant, och efter att ha handlat på mig lite mat, promenerade jag hem igen.
Ibland kan det vara bra att inte ha tillgång till varken cykel eller bil. Motion är något jag behöver mycket mer av. Har tittat på några kort, och jämfört mig nu och för några månader sen. Jeeesus, vad jag har svullnat upp! 3 kilo gör sitt med både kropp och själ kan jag lova. Det ska bli skönt att komma igång med bantningen igen. *pf*

Vi ska träffa Belinda och Wilma i hamnen klockan sju, de ska tydligen ha någon raketuppvisning där ikväll. Hoppas bara på att det ine smäller alltför högt, med tanke på Kelly.
Det märks att Martin har varit ledig både från träning, match och jobb nu i några dagar. Han bli så mycket piggare och roligare att umgås med. Han vill gärna träffa folk, och är till och med villig att gå kvällspromenader. Se vad lite vila kan göra med folk! :)

Jag var så fruktansvärt partysugen förut... Det har som tur är svalnat lite nu, jag får minsann vänta till på onsdag. Då jobbar jag heldag, men vi ska (som det ser ut nu) hem till Linda och Mattias en sväng på kvällen för mat och lite dricka. Hoppas på att vi har barnvakt över natten bara så man slipper vara så förbannat eftertänksam. Ibland är det kul att kunna släppa loss.
ej, nu får jag inte sitta här längre. Kelly är supertjurig och vill ingenting. :/
Puss hej, och ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer: