måndag 1 december 2008

Snorungarna...

Ja, både jag och Kelly är lite förkylda. Kelly hade lite feber idag igen, så vi skippade församlingshemmet. Lite synd, eftersom detta är näst sista veckan. Nästa år kanske vi varken har tid eller lust att gå dit så det känns lite som sista chansen... Nåja, hoppas vi är bättre på onsdag. Nästa vecka bjuder de ju på gröt och skinksmörgås, och då känns det nästan viktigare att gå. ;)

Jag har påbörjat min "diet". Min frukost bestod av a-fil med linfrö och russin. Jättegott, och mättande. :) Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska äta till lunch än, men det lutar åt kyckling och sallad. Ja, vi får väl se hur det kommer gå nu. Jag är inte sådär superpeppad än med tanke på att jag är medveten om hur mycket fusk det kommer bli. Julbord nästa vecka med konsum bl.a. Då tänker jag minsann inte mesa med maten. Julmaten är ju det bästa på hela året! *s*

Jag måste ut en sväng idag ändå, trots att det grå vädret hellre får en att sitta inne och mysa. Hyran är ännu inte betald, och för att kunna betala måste jag till banken och sätta in pengar. Tänkte ta mig en sväng ner till Lantmännen också och köpa kattmat. Vi tjänar sjukt mycket mer på att köpa en 5-kilossäck med mat till Simba än att köpa ett litet paket i affären varje vecka. Dessutom har jag en rabattcheck på 50 kronor, så då tjänar vi ännu mer på det. :)

Igår hade vi en sån där supermyskväll med Wallander på teven medan vi satt hopkrupna under en filt. Det känns som att det behövs lite mer av den varan, eftersom kärlekslivet verkligen har blivit lidande under det här året. Klart vi älskar varann, men man visar det ju mer sällan nu än innan Kelly föddes. Det blir ju så lätt att man börjar tvivla på varann, och därför måste man ta vara på alla tillfällen som ges att mysa och umgås.
Nej, nu ska jag föra över lite pengar till mamma.
Puss hej!

1 kommentar:

Emma Jonsson sa...

Jag e oxå förkyld nu. Fy fan vad jobbigt det e!
Lycka till md dieten nu. Hoppas det funkar hyfsat iaf.. Men efter jul är det stenhårt:P
Hört ngt mer om jobbet?