lördag 6 december 2008

Tomten, jag vill ha en riktig jul.

Hej! Jag sitter här och lyssnar på en julkonsert med Sanna, Shirley och Sonja på 4:an. Det är faktiskt riktigt fint. Mysigt... Jag älskar julsånger av alla de slag. :)
Det gick fint på jobbet. Det var inte särskilt mycket folk de timmar jag var där, men vi hade trevligt i alla fall.
Jag blev tokig på en surkärring som påstod att vi var "helt blåsta" för att vi inte sålde lutfisk över disk. Men gå och handla nån annanstans då satkärring, hade jag bara lust att skrika åt henne, men sånt får man ju inte göra när man jobbar i affär... Inte om man vill ha jobbet kvar i alla fall. *s*
Nåja, jag fick förklarat för mig att hon tydligen är lite schizofren eller nåt. Jättetrevlig ena sekunden, och sur som fan andra. Tur att det är ont om såna kunder, för annars hade jag vägrat jobba! Jag tar ingen skit från otrevliga kunder. Inte mer än nödvändigt i alla fall, sen är det ju klart att man gör så mycket man kan för att få dom nöjda. Dock inte om de är allmänt otrevliga helt utan anledning. Då tycker jag att de kan handla sin jä*la mat nån annanstans. *nickar*

Kelly somnade nyss. Hon hade sovit jättedåligt hos mamma och pappa, så hon behövde få sig lite energi.
Jag tänkte laga potatismos, kassler och bearnaisesås sen, men chokladpudding och grädde till efterrätt. Idag är det lördag och då får man svulsta. :)

Vad har ni gjort idag?
Nu ska jag läsa lite bloggar och vänta på att min kära sambo ska komma hem. Jag saknar honom faktiskt nu. :/
I morgon ska vi promenera lite med grannhunden. Hennes matte ska åka in och handla i Kalmar, och då behövde hon komma ut och kissa lite. Hunden alltså. *s* Tur att man har trevliga grannar!
Puss hej!

Inga kommentarer: