måndag 19 januari 2009

Ekvationer står mig upp i halsen!

Godkväll!
Jag har precis suttit och räknat ekvationer så det rök om både papper och penna. *s* Jag halkade ju efter lite med en gång, bara för att jag är så grymt kass på matte. Men nu är jag ikapp igen, och tänker hålla mig på samma nivå som de andra. Jag är sjukt nervös för att inte klara kursen. Gör jag inte det, kan jag inte söka till högskolan, och kan jag inte söka dit, vad ska jag då göra i höst?! Hemska tanke... Jag som har planerat hela min framtid nu ju. *s*

Dagen har sett ut som följande: matte på förmiddagen, sen hem och äta frukost, räkna matte, tillbaka till skolan efter några timmar för en Religionslektion, hämta Kelly, laga mat, diska.
Jag missade ju veckans längsta religionslektion i fredags, och de hade tydligen gått igenom jättemycket. Typiskt mig att missa viktiga genomgångar... Men denna veckan ska jag inte missa en enda lektion om inget hemskt händer! ;)

Kelly hade haft det bra på Kotten med barnen. Ätit pannkakor och macka hade hon också, hon som ätit så dåligt de senaste dagarna. Skönt om det vänder! Jag kan tänka mig att de äter lite bättre när de sitter tillsammans och alla äter samtidigt. Det blir ju roligare så. *s*
Och så skönt det är att slippa tänka på att fixa mat och mellanmål hela tiden! Jag ger henne en flaska välling på morgonen, och så middag framåt em/kvällen. That's it! Och ändå vet jag att hon får i sig det hon behöver, utan att jag behöver lyfta ett finger. Perfekt! :)

Nu ska jag fixa lite med layouten på bloggen. Jag tror jag behåller min plats på blogspot ändå. Jag har varken tid eller tålamod till att sitta och lära mig en ny sida med nya funktioner, så jag är bekväm och fortsätter här. :)
Vi hörs i morgon, nu ska jag äta något. Började med Viktväktarna idag igen, så nu är det åtminstone 5 kilo minus som gäller. Önska mig lycka till! :)
Godnatt!

Inga kommentarer: