onsdag 28 januari 2009

Godkväll mitt i pluggandet!

Jag sitter just nu och spånar på vad som kan skrivas om Miljöpartiet. Har skrivit klart delen om Sverigedemokraterna, så nu är det en sammanställning om Mp innan jag kan börja sammanfatta och inflika en massa egna tankar och funderingar. *yeey* Hrm... Nåja, det ska vara klart om en vecka, så jag hinner nog. :) Satt nån halvtimme med matten också, innan jag gav upp. Har börjat med "roten ur-tal" och det är minsann precis lika krångligt som det låter. Ja, inte för er smartheads kanske, men för mig! *s*

Åh, jag har fått en massa små eksemfläckar på högerarmen. Handleden först och främst, och det ser inte kul ut! Det kanske bara är jag som märker dom, men ändå. Och för att inte tala om mitt enorma (stort som en 50-öring kanske inte är såå enormt trots allt... *s*) brännmärke på handen. Det gör i alla fall ONT. *blä*


Kelly åt superduktigt idag! Snabbmakaroner och kokta färdigköttbullar (euroshoppers) var populärt tydligen. *s* Orka stå och laga något avancerat när man varit i skolan en hel dag. Nope, då får det bli så enkelt som möjligt. I morgon ska jag dock anstränga mig något mer och göra potatismos hade jag tänkt. ;)

Jag är trött. Supertrött. Har lovat mig själv att gå och lägga mig tidigare för att orka upp efter sex om morgnarna. Brukar ju inte ramla i säng förrän klockan elva, och det är faktiskt väldigt mycket för sent för mig! Vid tio skulle jag behöva slänga mig för att sova. *tittar på klockan* Oops... Där sprack det. Nåja, halv elva åtminstone. För jag tänker slänga i mig något att äta först. Man sover så mycket bättre med något i magen, även att jag vet att det man äter precis innan läggdags inte förbränns lika effektivt som allt annat under dagen... *pff* Sånt där bryr jag mig inte om just ikväll. Jag är ju hungrig!


I morgon är det matte, samhälle och engelska på schemat. Får se om jag tar mig hem för att äta min underbara grönsakspaj, eller om jag väljer att gå ut och fika/äta med Martina. Det beror på henne. :)

Godnatt med er, så hörs vi i morgon!

Puss

Inga kommentarer: