tisdag 13 januari 2009

Inspiration.

Läste Jennies blogg, och blev lite inspirerad till att skriva om hur jag vill att vår lägenhet ska se ut när vi flyttar sen. :) Jag vill ju såklart ha det så fint som möjligt redan från början, och det där med färgbestämda teman i olika rum är något jag tycker om. Därför tänkte jag att jag skulle bestämma mig lite nu innan vi flyttar bort.
Köket ska i alla fall gå i rosa/vinrött, svart och vitt. Har ju vinröda (skitsnygga) gardiner, rosa paradhandduk och planerat inköpta rosa löpare. Ska köpa lite svarta underlägg och grejer så att det ska matcha, samt även köpa en ny matta med tiden. Köksmöblerna ska målas vita.
Sovrummet ska gå i Svart och grått med en och annan färgklick. Har skickat efter ett svart överkast och svartvita gardiner som säkert kommer bli jättefina i vårt fina sovrum. :)
Badrummet ska vara blått, svart och med trähyllor och träkommod.
Vardagsrummet är lite oklart än, men det ska gå i ganska neutrala färger. Svart och vitt är ju något som liksom aldrig blir omodernt. :)

Jag började skriva det här inlägget för flera timmar sen, men har haft en hel del annat att fokusera på. Framför allt att bli piggare. *s* Och det har jag lyckats med! Det enda som värker just nu är luftrören, men jag antar att dom inte blir bättre förrän hostan blir det... :/ Näja, skola i morgon i alla fall! :)

Nu ska jag laga stuvade makaroner och köttbullar. Kanske hörs senare!
Puss

Inga kommentarer: