tisdag 27 januari 2009

Mina vackra förstoringar!

Hej, godkväll och allt annat passande för er läsare. :) Hoppas ni har haft en toppendag! I morgon är det onsdag, och därefter bara susar torsdagen bort och vips! så är det helg. Bra va!
Jag är supertrött känner jag, men måste verkligen göra annat än att gå och lägga mig. Ska hoppa in i duschen snart tänkte jag, sen är det ett tvång från min sida att läsa vidare på boken. Usch! Jag kommer nog aldrig bli klar med den... *suck & stön*
Martin är iväg en sväng på Netto. Han skulle köpa ramar till mina underbara förstoringar som kom hem idag. Det är inte klokt så fort de blir klara efter att man beställt. I förrgår kväll satt jag och beställde lite bilder på Kelly, och idag fick jag postavin. Toppen! :)
Jag hade beställt två förstoringar i sepia-ton, och 5 bilder jag gjort i scrapprogrammet. Jag var övertygad om att jag beställde i A4-format, eftersom jag ska sätta dom i plastmappar och in i en pärm. När jag öppnade paketet fick jag till in fasa se att de hade storlek 30x40 cm. Får inte plats i några mappar, och är alldeles för fina för att klippa till i rätt format (dessutom skulle de ju se helt förstörda ut om jag gick lös med saxen!).
Efter en stunds besvikna funderingar, kom jag på att jag ska minsann köpa ramar till dom också, och sätta upp på väggarna i Kellys rum. Än så länge har hon ju bara 3 mindre tavlor från Ikea, och det skulle nog bli fint med lite scraptavlor på väggarna. Tror ni inte?

Jag ska helt klart beställa om dom i RÄTT format också, samt försöka ta mig tid och ork att knåpa ihop ett antal fler scrapbilder att beställa. Jag vill ju få ihop ett helt album med såna bilder.
Jag känner mig så dålig som aldrig fortsatte pyssla ihop scrapbilder för hand. Jag har väl gjort klart en... ja, tre-fyra stycken, men längre än så kommer jag inte. Jag har aldrig tid och tålamod till att sätta mig ner och klippa, klistra, pilla och plocka. Visst blir det jättefint, och avslappnande är det ju också! Men nej, jag har inte kommit längre. Så här sitter jag med förlorade planer på ett stooort scrapalbum med fina bilder på min lilla tjej, och vet inte vad jag ska hitta på för att få till det... *hm* Därför tänkte jag ju knåpa ihop en massa bilder på datorn, och sedan fylla albumet med såna bilder! Då gör det ju inget att jag bara har ett par få enstaka egenhändigt ihoppysslade bilder. :) Det är ju under samma tema i alla fall. *s*

Enda lektionen idag var Programhantering. Vi ska snart börja med vår powerpointpresentation. Ska faktiskt bli riktigt kul, om jag får min vilja fram med att använda mig av bilder på Kelly och lite egen musik hemifrån. Då blir det ju precis som jag vill ha det. :)
I morgon å andra sidan, har vi 4 lektioner. Heldag med andra ord. Nåja, det ska väl gå bra.

Nu ska jag betala lite räkningar, de sista för månaden, innan jag hoppar in i duschen och påbörjar läsningen... *phu*
So long gott folk!
Puss.

Inga kommentarer: