fredag 23 januari 2009

Motion för hela slanten!

Hej på er!
Just nu håller vi på att tvätta här hemma. Nåja, i tvättstugan då... *s* Jag har precis satt in en plåt med halvskivade potatisar. Hasselbackspotatis, snitzel/minutbiff och sås står på menyn idag. Mums!
Jag har tänkt på en sak. Jag tar ju aldrig bilen till skolan, och någon fungerande cykel har vi inte för tillfället. Därför går jag ju fram och tillbaka till skolan. Har jag ett par timmars rast mellan lektionerna blir det ju 4 vändor dit och hem. Vi bor ju nära skolan, men det blir ju ändå en bit jag promenerar varje dag. :)
Och trots att jag inte bantar längre, har jag gått ner några hekto (ja, för mig är det positivt!) under veckan. Jag försöker ju tänka på vad jag äter så det inte ska börja dra iväg åt fel håll... Duktiga jag! ;)

Jag var iväg en sväng hos Belinda igårkväll. Vi drack te och pratade en massa skit. Det blir alldeles för sällan nu tycker jag trots att vi bor så himla nära varann just nu. Skärpning på den fronten!

Ikväll blir det nog bara att tvätta klart, käka min fabulösa (my god! sen när började jag med såna tjusiga ord?! *s*) middag, Let's Dance med en popcornskål, mys och kärlek! :)

Vad ska ni hitta på ikväll?
Puss hej!

Inga kommentarer: