måndag 16 februari 2009

Ännu en vacker dag.

Hej på er!
Vi har faktiskt redan varit ute en sväng i det fina vädret. Vi brukar ju inte komma utanför dörren förrän framåt eftermiddagen när Kelly sovit. Ändrade planer idag, tyckte jag, och slängde oss ut redan vid tio. Hamnade hemma hos Belinda och Sofie en sväng. Mycket trevligt med lite socialt liv sådär i början på lovet. ;)
När Kelly vaknat sen tänkte jag slänga i henne lite mat, och ge oss ut igen. Kylskåpet är tomt, och behöver alltså fyllas på. Storhandling så det heter duga! *s* Eller, jaa... Så mycket mat man kan få för en 500-lapp (veckans matpengar...)

Eftersom jag sa ifrån mig jobb nu i början på lovet för att jag skulle hinna packa, så får jag ju se till att jag gör det också! För nästa vecka är det ju som vanligt med skola och allt, så då lär jag varken hinna eller orka lägga så mycket energi på att packa. *hurtig*
Tänkte skruva ner spegelväggen i sovrummet och kolla lite om det behöver åtgärdas något mot alla skruvhål jag lyckades orsaka på väggen där bakom. Det var nytapetserat när vi flyttade in, så jag har en känsla av att det inte skulle vara så uppskattat av bostäder om jag på bara två år lyckats förstöra hela väggen. Haha! Skulle dock vara väldigt typiskt mig. *s*

Har suttit och funderat på vad man kan göra med kasslern som kommer bli kvar efter dagens middag. Tänkte slänga ihop en gratäng med ris, kassler och ostsås (jag lovar, det är godare än det låter!) men av den stooora kasslerbiten att döma, så lär det bara gå åt högst hälften idag. Något kul kan man ju hitta på av det resterande... Det är ju så tråkigt att bara steka den rakt upp och ner. Nåja, får väl kolla in tasteline och se om jag kan hitta något. :)
Ciao!

Inga kommentarer: