lördag 21 februari 2009

Äntligen färdig!

Godkväll alla ni som läser!
Jag hann inte skriva igår, som en del av er kanske märkte. Jobbade ju hela långa dagen, och var alldeles lagom trött när jag kom hem. Kom faktiskt inte i närheten av datorn på hela kvällen sen.
Idag när Kelly vaknade, var det verkligen en fasa att gå upp. Jag var skittrött och ville bara ligga kvar och gosa under mitt varma täcke. Men nej, Kelly ville upp med detsamma! Så jag tog ur henne ur sängen, plockade bort allt intressant i vardagsrummet, satte på teven och slängde mig under täcket igen. Hon brukar ju vara nöjd ett tag, bara hon slipper ligga kvar i sin säng. *s* Dock gick det inte lång tid förrän skitungen kommer in och kastar en fyrkantig, hård träljusstake i ansiktet på mig. Fick en söt fläskläpp, som lyckligtvis försvann ganska fort! Hade nog inte gett mig av till jobbet om den hade hållit sig kvar. Nåja, det funkade ju för att få upp mig ur sängen i alla fall. Hehe...

Det var en oerhört seg dag på jobbet måste jag säga. När jag precis vant mig vid de senaste två dagarnas höga tempo, var det ju såklart jättejobbigt att plötsligt stå där som ett fån och bara ha någon enstaka kund i timmen. Typ... Trevliga arbetskamrater i alla fall, så jag klarade mina 4 timmar fint. ;)
Var hemma innan tre, och eftermiddagen har jag och Kelly ägnat åt att packa det mesta som ska packas från köket. Gjort potatisplättar med bacon nu ikväll, och det var gott! *s*

Melodifestivalen börjar om några minuter, som jag har sett fram emot den! Vill ju se vad Molly Sandén ska sjunga för låt, tycker hon är så himla duktig för att vara så ung! Men, den yngre generationen är väl helt enkelt lite bättre, vad tror ni? ;) Hoppas bara vi får se den ostört, Kelly har ju gått och blivit förkyld, och sover alltså inte så himla bra just nu (som om hon någonsin gör det...).
Fortsätter väl kvällen med lite mys, film och popcorn.
I morgon ska väl dagen mest ägnas åt att packa. Ska ev. på bio med Linda och Mattias också. Hoppas bara Martin orkar åka med. Han kan vara en riktig tråkmåns ibland!!
Och btw, min bil är äntligen färdig nu! Nästa vecka är det besiktning som gäller, och jag håller alla tummar och tår för att den ska gå igenom! :)

Ha en toppenkväll!
Puss

Inga kommentarer: