måndag 2 februari 2009

Bara en tanke.

Hej på er!
Har suttit och räknat matte hela förmiddagen, tog en lunchrast för nån timme sen, och nu passar jag på att skriva lite. :)
Jag har funderat en del på en sak. Jag ser andra tjejer i min ålder, och hur de flesta lever. Missar jag något? De andra tjejerna (nåja, många av dom i alla fall...) träffar kompisar hela dagarna, festar på helgerna, dejtar kille efter kille och får uppleva så mycket som jag aldrig får göra. Jag är trots allt nöjd med mitt liv, jag älskar min familj mest av allt, men tänker ändå ofta på allt som jag inte får vara med om.
Jag har varit singel i 2 dagar de senaste sex åren, vilket är ganska lite om man jämför med när jag började "leva". När jag var 15 började jag och en kompis ut och festa, träffa killar och göra sånt som de flesta ungdomar gör i den åldern. Bara några månader senare träffade jag min första, "riktiga" pojkvän, och det var slut på det roliga (tro mig, han var inte särskilt rolig...), och ett halvår efter det träffade jag Martin. Vi blev ett par bara 2 dagar efter att jag gjort slut med den första, och sen dess har vi hållit ihop.
Jag vill understryka att jag INTE längtar efter att få hoppa i säng med alla killar jag möter, om det nu låter så... Det finns ju så mycket mer än sex att uppleva. *s*
Nej, nu ska jag inte skriva mer om det, poängen är bara att det är sånt jag kan komma att tänka på ibland. Men som jag skrev innan, jag ÄLSKAR min familj och ångrar varken Kelly eller Martin för en sekund!

Jag sitter och slötittar lite på Trinny & Susannah- stilakuten, på femman. De är i någon brittisk stad och ska få 1000 kvinnor att slänga av sig tröjorna mitt på ett torg inne i stan. Det är väl att förnedra sig om något! Jag visar mig knappt för Martin, så att slänga av mig tröjan sådär bara, skulle aldrig falla mig in! *s*

Nope, om jag skulle ta och sätta mig med religionsfrågorna som ska skrivas inför provet. Har ju lektion om mindre än en timme också, så jag måste ju ändå snart traska ut i kylan igen.
Vi hörs senare! :)
Puss

Inga kommentarer: