söndag 22 februari 2009

I taket lyser stjärnorna.

Godkväll!
Jag är nyss hemkommen från biobesöket i Kalmar. Vi kom för sent in för Bedtime Stories, så vi satsade på filmen "I taket lyser stjärnorna". Och det var det värsta, vilken jävla bra film! Tror inte det var ett öga torrt när eftertexterna började rulla.
Tjejen i huvudrollen, hade en mamma med cancer, och när just en mamma drabbas känns det väl lite extra svårt. Mamma är ju världens bästa! Utan mamma skulle jag inte vara den jag är idag. Jag älskar dig! <3
Skönt att få komma hemifrån ett par timmar också, och sällskapet var bara trevligt. Tack! :)

I morgon har jag matte på förmiddagen, och så religion på eftermiddagen. Bara plugg däremellan för att komma ikapp med engelskan och allt annat shit jag inte ens tittat åt på lovet (där ljög jag allt, jag satt en stund med engelskan idag faktiskt. *s*).
Börjar få halsont också känner jag. Om någon ska bli sjuk, hoppas jag på att det blir jag! Halsont och förkylning klarar jag, med lite pillerknaprande (värktabletter då såklart...), ju ändå av att gå i skolan med också. Bara Kelly inte blir sjuk! *håller tummar och tår* Jag har inte tid alls att stanna hemma.

Nu ska ja slänga på mig mina mysbyxor, sätta på en kopp te och sätta mig med älskling i soffan framför Beck. Hade mycket hellre tittat på Bridget Jones, men försök få honom att vilja det när "stänkarn" är i grannkanalen... *s*
Puss hej!

Inga kommentarer: