torsdag 19 februari 2009

Klirrat och klart!

Ja, idag fick jag det klart inför sommaren; jag FÅR vara kvar på mitt kära Konsum. ;)
Dagen har gått fruktansvärt fort idag! Det var jättekul, mycket folk, mycket varor att plocka, roliga arbetskamrater, you name it! Allt som en bra arbetsdag ska innehålla enligt mig. *s* Visst låter jag irriterande positiv! Har varit på strålande humör i stort sett hela dagen, och sådär övertrevlig och pratat en massa strunt med både personalen och kunderna. Såå kul! :)
I morgon är en lika lång dag som idag, 8-18.15, men jag har en känsla av att den kommer se likadan ut som idag. Fredagar är det alltid fullt upp!

Kelly blev överlycklig av att få komma till Bibbi och barnen idag. Smilade upp sig som värsta solen när vi kom innanför dörren, och ville nästan direkt upp till Bibbi och kramas. Sötfia! Det är så himla skönt att det går bra, att hon känner sig trygg hos henne. Och jag lider inte alls av såna där separationsångestattacker och svartsjuka för att hon hellre vill vara där än hemma. Tycker däremot att det är jätteskönt att få lite tid utan henne, lika mycket som att hon säkert njuter av att slippa mig för en dag. *s*

Jag orkade verkligen inte ställa mig och laga mat idag, hade ju annars planerat att göra potatisplättar. Efter drygt 10 timmars arbete, kände jag dock att jag var lite väl trött för det, så Martin (som för övrigt vunnit pengar på en andel) bjöd på mat från pizzerian. En gyrossallad fick det bli för min del, så jag slapp de allra värsta skuldkänslorna. Sallad är både supergott, och något nyttigare än en stor, fet pizza. :)

Idag fyller lilla Wilma 2 år. Grattis säger vi till henne! Tänk att det redan gått så lång tid sen hon föddes! Kommer fortfarande ihåg när Belinda ringde och sa att de låg på BB och var nyblivna föräldrar. Jag höll på att börja storgråta, men hejdade mig då jag befann mig på bussen på väg hem från mitt dåvarande jobb i Kalmar (Tindra...).

Här var hon bara runt 10 månader. Söten!

Nu ska jag in på H&M:s sida och så spana lite skor på skopunkten. De hade ett bra erbjudande nu, så jag tänkte se om jag hittar något snyggt! ;)
Puss hej!

Inga kommentarer: