söndag 1 februari 2009

Partypinglan!

Hej och hå. Huvudvärken har släppt nu faktiskt, kanske tack vare värktabletten jag slängde i mig när jag gick upp. *s* Somnade inte förrän halv fyra i morse, den där jäkla nattbussen är aldrig särskilt uppskattad när man varit ute... Dock gick resan bra, tack vare att jag ägnade sista timmen på krogen åt att dricka vatten. Duktiga jag! :)

Vi lämnade inte av Kelly hos mamsen och papsen förrän efter sex, och därefter slängde jag in pappa i bilen och drog iväg. Kom fram till Blomstermåla innan sju, lite senare än planerat, men that´s us!
Förfesten var helt okej. Vi drack, prat
ade strunt och fixade snygga frisyrer, innan vi tog oss in till Kalmar med hjälp av en kompis till M. Martin åkte dock hem för att han "mådde dåligt". Istället tog han sig ut i M-ås istället, den svikaren!
Vi hamnade på O´learys och blev kvar där hela kvällen. Jag har nog haft lite förutfattade meningar om det stället, hade för mig att allt bara handlade om sport, men inte! Vi dansade och hade s
kitkul till största delen av kvällen. Tack Linda, Mattias och alla andra för en kul kväll!

Kelly kom hem idag innan tolv, somnade direkt och sover nog fortfarande... *lyssnar* Mja, hon hostade nyss, men jag vet inte om hon har vaknat. Martin ligger fortfarande också och sover, den token! Klockan är halv ett. Jag blir galen om jag sover bort hela dagen, så vid elva tyckte jag att jag kunde masa mig upp ur min varma, sköna säng...
Körslaget går på teven just nu. Missade ju det igår, så det ska bli kul att se vem som vinner. Själv tycker jag att Erik Segerstedts kör har gjort bäst ifrån sig, så vi får se. :)


Pizza står på menyn idag, visserligen är jag inte det minsta sugen just nu, men jag antar att det ändrar sig ganska fort när jag väl blir hungrig. Haha!
Annars tror jag faktiskt att vi komm
er ta det mycket lugnt idag. Jag måste verkligen försöka komma nån vart med både matten, samhällsuppgiften och religionsfrågorna. Plugg för mig alltså, så Martin får underhålla Kelly.

Nu ska jag bjuda på lite bilder från helgen. Desto fler läggs ut på bilddagboken, så kika in där vettja!
Puss hej!

Belinda, Sofie och Emelie i fredags.

Sofie var skitsnygg. Haha!

Linda efter min snygga frisering. Mycket nöjd. ;)

Söta paret på O´learys

Pusselipuss.

Inga kommentarer: